Blog / Nieuws

De weetjes die we graag met jou delen!

Sla deze pagina gerust op in je favorieten, en spring af en toe eens binnen voor de laatste tips en nieuwtjes.

Welke schade kan mos op mijn dak aanrichten?

Welke schade kan mos op mijn dak aanrichten?

Geplaatst op 30-04-2018

In een eerdere blog bekeken we reeds de oorzaak van schimmels en algen op je woning. We gaven toen ook al onze tips mee hoe je het best de aanval inzet. We raden sterk aan om bij de eerste tekenen van mosvorming actie te ondernemen, zeker als de mossen zich op je dak beginnen te zetten. Als je beslist om helemaal niets te doen tegen het mos kunnen de gevolgen zeer ver gaan.

Ga niet zelf je dak op!

Ga niet zelf je dak op!

Geplaatst op 16-04-2018

Het was Peter Koelewijn die in 1960 al zingend vroeg om van dat dak af te komen, en dat was met een zeer goede reden. Als we het gevoel hebben dat er iets (klein) gedaan moet worden aan ons huis, dan doen we dit graag zelf. In de tuin is er niet meteen een gevaar, maar als je met de ladder besluit het dak op te gaan is het toch belangrijk om te beseffen wat de gevaren zijn, en wat professionals doen om te voorkomen dat ongevallen gebeuren.

Wat zijn de voordelen van Spuitkurk?

Wat zijn de voordelen van Spuitkurk?

Geplaatst op 15-01-2018

Mogelijk heb je al eens gehoord van Spuitkurk. Het is tegenwoordig zeer populair om een verouderde gevel een fris nieuw uiterlijk te geven. Het stopt trouwens niet alleen bij de uitstraling. Spuitkurk heeft nog zeer veel voordelen die we graag even in de kijker zetten.

De beste manier om je gevel te onderhouden

De beste manier om je gevel te onderhouden

Geplaatst op 03-01-2018

Weer en wind doen wat met een mens, maar niet alleen wij zien af van slecht weer. Ook ons huis gaat na meerdere jaren verouderingstekenen vertonen. Er zijn ingrijpende mogelijkheden, maar als je al weet hoe je je woning zelf kan onderhouden geraak je al een stuk verder. Vandaag bekijken we hoe we onze gevel een welverdiende behandeling kunnen geven.

eerste 4 volgende laatste
Archief
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!