Waarom we binnenkort een woning zandstralen

Je hebt het misschien al gemerkt: onze online activiteit staat op een iets lagere stand. We genieten op dit moment van een welverdiende vakantie tot 26 november. Eind november steken we echter opnieuw de handen terug uit de mouwen, en zullen we de tweede gevel van de woning zandstralen. Waarom we hier kiezen voor zandstralen (tegenover het gebruikelijke stoomreinigen) leggen we graag even uit!

De situatie

De woning die we onder handen nemen ligt op de kruising van 2 straten, en doorheen de jaren hebben roetdeeltjes van de uitstoten van wagens en de weerelementen vrij spel gehad. Hierdoor was de woning in die mate vervuild dat een eerste test met onze stoomreiniger afliep zonder resultaat. We hebben daarop met de eigenaar van de woning de opties afgewogen, en kwamen tot het akkoord om voor het agressievere zandstralen te gaan.

Eerder hebben we reeds aangehaald wat zandstralen is, en waarom we geen grote fan zijn van de reinigingsmethode. De vervuiling was echter zo hardnekkig dat we besloten hebben om al voor onze vakantie een test te gaan doen, met Zandstralen als het beste resultaat.

De toekomstvisie voor deze woning

Eind november zullen wij de woning langs een eerste straatkant zandstralen. Hierna zal de eigenaar van het gebouw de tijd nemen om de ramen te vernieuwen en te herschilderen waar nodig. Voor de eindafwerking zal de gevel ook behandeld worden met een hydrofoberende laag om een langdurige bescherming te verzekeren.

Wil jij ook je woning laten reinigen?

Laat het ons gerust weten! Via onze contactpagina kan je doorgeven wat je graag wilt laten reinigen. We koppelen zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken, snel gevolgd door een duidelijke offerte. Tot snel!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!