Unieke samenwerking in Kortrijk

Nu de dagen droog genoeg zijn om te werken zijn wij opnieuw begonnen aan een project. Dat op zich is niet zo opmerkelijk, ware het niet dat er een unieke samenwerking tussen Straalnieuw en andere aannemers ontstaan is.

Samen sterk

Dat 2020 een moeilijk jaar is voor veel ondernemingen is een gegeven. Het leert ons elke dag opnieuw de meerwaarde van een sterk netwerk te appreciëren. Dat sterke netwerk komt er door elke dag opnieuw het beste in jezelf te geven. Op dit moment zitten wij in zo’n situatie.

Bij het opstellen van onze stelling bleek dat kort na onze werken de dakgoot van hetzelfde gebouw vernieuwd zal worden door een bevriende projectontwikkelaar in de regio. Straalnieuw heeft aangeboden om zijn stelling beschikbaar te laten voor de duur van deze werken. Zo besparen we een hoop tijd, hoeft de andere aannemer zelf geen stelling te gaan huren en wordt de klant vlotter geholpen.

Is jouw woning nog straalnieuw?

Heb je een gevel, dak of oprit die je graag zou willen reinigen of heb je interesse in het plaatsen van spuitkurk als gevelbekleding?  Contacteer ons nu zodat we samen kunnen bekijken wat de beste oplossing is voor jouw woning.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!