Reinigen in de winter gaat meestal vlotter

Onlangs waren we een woning aan het reinigen en viel het ons nog maar eens op hoeveel makkelijker een gevel gereinigd kan worden in de natte wintermaanden. Het is geen geheim dat vervuiling op je gevel gemakkelijker loskomt eens die bevochtigd is. Dit brengt echter nog voordelen mee, zeker als je ervoor kiest om je woning professioneel te laten reinigen.

Tijdsduur

Het dak of de muren van een standaard woning reinigen is over het algemeen een dag werken. In de droge zomermaanden merken we echter dat het bevochtigen om het vuil voorafgaand los te weken gemakkelijk een uur extra in beslag neemt. Deze bevochtiging is bijna nooit noodzakelijk in de nattere wintermaanden. Zeker als je tijdens onze werken thuis bent is het aangenaam dat de werken zo snel mogelijk afgelopen zijn.

Prijs

Elk uur dat we besparen verlaagt de kost en maakt de interventie budgetvriendelijker.

De keerzijde

Het nadeel aan een reiniging in het midden van de winter is het gegeven dat de temperatuur niet te laag mag liggen. Bij negatieve temperaturen, of als de ondergrond bevroren is, kunnen we onmogelijk reinigingswerken uitvoeren.

Straalnieuw staat klaar voor jouw woning

Wil je graag je woning deze winter laten reinigen? Laat het ons weten via onze contactpagina en krijg snel een persoonlijke offerte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!