Begraafplaats Zuienkerke krijgt hoognodige reiniging

Onlangs waren we aan het werk in Zuienkerke, waar een vertrouwde hoofdcontractant ons een volledige kerkhofmuur liet reinigen. Echter was al snel duidelijk dat de muur meer aandacht nodig heeft dan enkel een goede reinigingsbeurt om in goede staat te blijven.

Zware vervuiling opnieuw geen probleem voor onze stoomreiniger

Waar Straalnieuw staat zie je ook meestal onze stoomreiniger. Nog maar eens bewees de stoomreiniger dat zelfs zware vervuiling geen verhaal heeft tegen de kracht van de stoomreiniger. Ons werk schoot daardoor zeer vlot op, en al snel was de kerkhofmuur volledig proper. Toen werd duidelijk welke schade de vervuiling doorheen de jaren aangericht had.

Verdere behandeling

Wat we onder de vervuiling terugvonden was een muur in erbarmelijke staat, die op sommige plaatsen zelfs een vrij acuut instortingsgevaar vormde. Om de kerkhofmuur volledig veilig te verklaren was er meer werk nodig. Zo werd er besproken dat de muur op sommige plaatsen opnieuw opgetrokken moet worden om een permanente oplossing te voorzien voor de structurele problemen. Op andere plaatsen volstaat het om verouderde voegen uit te slijpen en opnieuw in te voegen. Op deze manier verzekeren we dat mensen zich veilig en aangenaam kunnen begeven naar deze prachtige begraafplaats.

Straalnieuw, de reinigingsexpert voor jouw woning

Heb je een gevel, dak of oprit die je graag zou willen reinigen of heb je interesse in het plaatsen van spuitkurk als gevelbekleding?  Contacteer ons nu zodat we samen kunnen bekijken wat de beste oplossing is voor jouw woning.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!